Aktuellt

AktuelltBastun fortsättning:

Renoveringen av bastun är nu färdigställd. Städning sker på städdagen 15/5 och efter det är det fritt fram att boka igen.

Skrivet 20220421


Bastun:

Pga vattenskadan i duschen vid bastun är den avstängd tillsvidare i väntan på reparation. Vi har haft en fuktbesiktning och kontakt med försäkringsbolaget. Tumleheds bygg är dom som ska utföra reparationen och vi väntar på ett första besök samt offert på reparationen. Inga extravaganser, utan återställning med nya tät- och ytskikt i dusch och ombytesutrymme. 

Skrivet 20210519


Vi slopar nu "stafettpinnen" som skickas runt bland hushållen och som innebär att man veckovis ansvarar för att det är snyggt och prydligt i våra soprum. "stafettpinnen" har, under en längre tid, inte skickats runt som sig bör men soprummen fortsätter ändå att se representabla ut. Vi gör nu ett försök att fortsätta på den inslagna vägen genom att vi alla, oavsett vecka, ansvarar för att det är snyggt och prydligt i våra soprum. Har man en "stafettpinne" hos sig, går det bra att lägga denna i brevlådan utanför gemensamhetslokalen. 


Autogiro:

Det finns möjlighet för att medlemmarna betala medlemsavgiften via autogiro. Läs mer under medlemsinformation.

Skrivet 20140107